O NAMA

JEDAN OD VODEĆIH REGIONALNIH PROIZVOĐAČA ALUMINIJSKE I PVC STOLARIJE

A.B.S. d.o.o. je jedan od vodećih regionalnih proizvođača visoko kvalitetne stolarije, čija je osnovna djelatnost proizvodnja, prodaja i ugradnja aluminijske i PVC stolarije i izo stakla. Vrhunska izrada, odlična zvučna i toplinska izolacija, dugovječnost, jednostavno održavanje i pristupačna cijena osnovne su značajke naših proizvoda. O A.B.S. kvaliteti proizvoda svjedoče razni certifikati, kao i činjenica da gotovo 50% proizvoda izvozimo u zemlje EU. Individualni pristup svakom kupcu, istinska predanost poslu i inovacijama te tisuće kvalitetno odrađenih projekata učinili su A.B.S. stolariju brandom kojoj kupci rado poklanjaju svoje povjerenje. Upravo su zadovoljni zaposlenici i kupci najveća snaga naše tvrtke već više od tri desetljeća.

„Vaš dom je odraz vašeg života. Volite život koji vidite.“

NAŠA PRIČA

Tvrtka A.B.S osnovana je pred više od dva desetljeća 1994. godine čija je primarna djelatnost bila proizvodnja aluminijske bravarije i proizvoda od metala. Tvrtku je osnovo Armando Stanišić. Radom započinje u maloj radionici u obiteljskoj kući. Posao se uspješno odvija što ga ohrabruje da krene s proizvodnjom PVC stolarije 1998 god. Radi povećanja proizvodnje i širenja asortimana A.B.S. je 2013 god. izgradio novu tvornicu s proizvodnom halom i upravnom zgradom veličine 6.000 kvadratnih metara u Poduzetničkoj zoni Barban. Danas je tvrtka A.B.S s preko 110 zaposlenih, s kapacitetom od oko 200 prozorskih jedinica dnevno jedan od istaknutih vodećih proizvođača aluminijske i pvc stolarije u Hrvatskoj. Proizvodni pogoni nalaze se u Kukurini ukupne natkrivene površine 2000m2 i Barbanu veličine 1000m2 koji se prostiru na preko 70,000 m2 zemljišta. Poslovna ostvarenja zorna su potvrda da su to dobra ulaganja, a kvaliteta, promptni rokovi isporuke i ugradnja proizvoda – koji odgovaraju najstrožim uredbama o uštedi energije i zvučne izolacije, glavne poslovne karakteristike tvrtke. Stručna uprava i zaposlenici glavni oslonac sadašnjosti i budućnosti firme.

ISKUSTVO, TRADICIJA I MODERNA TEHNOLOGIJA

Tvrtka A.B.S d.o.o. ima pokrivene sve proizvodne procese neophodne za izradu krajnjeg proizvoda prema zamislima projektanata, specifičnim željama kupaca sačinjavajući spoj elegancije na tradicijskim i modernim objektima, poslovnim i stambenim zgradama a istovremeno pružaju visok nivo udobnosti korištenja, izolacijskih svojstva i ekoloških standarda.

Za izradu proizvoda koristimo kod projektiranja moderne konstrukcijske programe, a u proizvodnji spoj CNC strojeva i vještine operatera. Materijali za izradu naših proizvoda dobavljamo od renomiranih europskih dobavljača od stakla, aluminija profila, PVC profila, okova, što nam daje mogućnost da uz naše iskustvo i znanje ostvarujemo željeni standard kvalitete.

MEĐUNARODNA
KOMPANIJA

Kao vodeći regionalni proizvođač stolarije na domaćem tržištu, A.B.S. izvozi više od polovicu svojih proizvoda i na strana tržišta. Tvrtka svoje proizvode plasira u zemlje zapadne Europe, poput Njemačke, Švicarske, Slovenije i Italije.

PARTNERI
 

A.B.S je pouzdan i siguran partner koji je u stanju svojim kupcima i poslovnim partnerima odgovoriti i na najrazličitije zahtjeve i ponuditi vrhunska dizajnerska rješenja primjenjujući najviše standarde poslovanja i garantirajući visoku kvalitetu usluge. Uz renomirane svjetske partnere GEALAN, SCHÜCO, WICONA, MACO, A.B.S tvrtka može Vam ponuditi pravi profil prozora za svaku svrhu i zalaže se za najvišu kvalitetu proizvoda i usluga.

CERTIFIKATI
I ATESTI

Svi proizvodi A.B.S sustava imaju potrebne certifikate i mogu se koristiti u svim klimatskim zonama, uključujući i regije na dalekom sjeveru te područja kontinentalne klime, visoke vlažnosti i prekomjernog opterećenja vjetrom.