GEALAN-SMOOVIO®-klizni sustav koji štedi prostor

SMOOVIO – NOVA GENERACIJA KLIZNIH ELEMENATA Životni prostor je vrijedan, pa ga treba što bolje iskoristiti. Po prvi put GEALAN-SMOOVIO kombinira praktičnost kliznih rješenja koja štede prostor s izvanredno kompaktnim dizajnom. To je omogućeno sinergijom novo razvijenih dijelova šarki, inovativne geometrije profila i optimiziranih brtvi.

OPUŠTENO KLIZANJE I SIGURNO BRTVANJE

Prednost udobnosti koja dolazi s kliznim prozorima prije se često plaćala lošijom brtvom. Profinjeni mehanizam za zatvaranje u novom GEALAN kliznom sustavu znači da to više nije problem.

 

Vaš životni prostor je dragocjen i stoga ga treba u potpunosti iskoristiti. Novi paralelno klizni sustav SMOOVIO kombinira udobnosti kliznih elemenata u iskorištavanju cjelokupnog prostora s izuzetnim svojstvima izolacije. Kombinacija novo razvijenih okova, inovativne geometrije profila i optimalne brtve stvara jedinstveni sklad kliznih elemenata.

STVARAJTE VRIJEDAN DODATNI PROSTOR

Klizni elementi rezultiraju znatno većim životnim prostorom, jer ovi modeli ne zahtijevaju zakretni prostor za krila prozora i vrata. To također znači da se može koristiti i stambeni prostor neposredno ispred prozora. Klizni elementi nude nevjerojatan potencijal za stvaranje dragocjenog slobodnog prostora pri planiranju rasporeda.

VRSTE OTVORA

Sustav SMOOVIO izrađuje se u nekoliko shema otvaranja. Shema A vrata u sustavu Smoovio omogućuje korištenje jednog pogonskog krila, a shema B korištenje dva pogonska krila.

PREMIUM KOMPONENTE

Inteligentne komponente nevidljivo pružaju svoju uslugu. Posebni sustavi valjaka i izvanredna tehnologija zatvaranja osiguravaju nesmetan rad i izvrsnu nepropusnost.

OKOVI 

Move je pametan klizni okov iz kuće HAUTAU: super jednostavna brza montaža čini ga jedinstvenim rješenjem s visokim stupnjem tolerancije, a oduševljava i mogućnost slobodnog pozicioniranja ručke kao i mogućnost posebnih izvedbi.

Move-okov može se vrlo brzo ugraditi standardnim alatom. U čitavom sustavu – u kombinaciji s otklopno-zaokretnim MACO Multi-Matic okovom i inteligentnim sigurnosnim zatvaračima, nastaju potpuno zabrtvljeni klizni elementi pogodni za serijsku proizvodnju. Centralni okov može se ugraditi direktno u utor krila.

PARALELNO KLIZNA SMOOVIO