Ulazna vrata, Klizne stijene, Žaluzine

Dentalni centar Kalmar

Dentalni centar Kalmar

Kao dio platforme sustava Schüco AWS, Schüco AWS 70.HI (High Insulation) nudi atraktivan raspon rješenja s izvanrednom toplinskom izolacijom za osnovnu dubinu od 70 mm. Temelji se na funkcionalnim, energetski učinkovitim i dizajnerskim svojstvima aluminijske konstrukcije: savršeno skrojene komponente kombiniraju prednosti kao što su izvrsne vrijednosti toplinske izolacije, uske širine lica i skriveni, standardni ručni ili elektromehanički okovi za prozore koji se otvaraju prema unutra i prema van. Visoka razina fleksibilnosti sustava omogućuje različite namjene kako bi se zadovoljio niz različitih zahtjeva ovojnice zgrade: kao probušeni otvor, vrpčasti prozor ili jedinica za fasadni umetak, kao i u kombinaciji sa Schüco sustavima vrata.

Dodatna pogodnost za arhitekte i projektante je širok raspon tipova otvaranja kao što su ventilacijski otvori koji se pokreću ručicom, gornje svjetiljke s donje strane ili prozorska vrata bez prepreka.

Širok raspon profila dostupan je unutar platforme sustava, uključujući kutne stupove, strukturne stupove, simetrične i asimetrične stupove, kao i brojne varijante dizajna i dodatne mogućnosti kombiniranja, kao što su Schüco sustavi za zaštitu od sunca i ventilacijski sustavi.

Vanjske žaluzine pomažu vam da osiguraju dobru klimu u vašem prostoru. Zaustavljaju do 80% topline koja bi inače zagrijavala vaš prostor. Razne oblike lamela i vodilice omogućuju individualna rješenja za gotovo svaku arhitekturu fasade i svaki profil zahtjeva.

SCHÜCO Aws 70 prozorski sistemi

Pogledajte naše ostale projekte

Ostali projekti

Višestambene zgrade

Prozori

Moderna vila

Prozori

Tradicionalna kuća

Ulazna vrata

Tradicionalna kuća

Prozori