Prozori, Klizne stijene, Alu staklene fasade

Hotel Riva

Luxury hotel Riva

L

uxury Hotel Riva na otoku Krku kao što i samo ime govori spoj je luksuza, elegancije i modernog dizajna. Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor, a istodobno propustiti obilje svjetla u objekt. Sustav ASS 50 upotrebljava se za izradu kliznih stijena koji se odlikuje modernim dizajnom visokom zvučnom i toplinskom izolacijom , a ugradnjom protuprovalnog okova povećava sigurnost Vašeg objekta. Sistem ASS 50 je termički izoliran aluminijski klizni sistem dostupan u izvedbi krila na 1, 2 ili 3 klizne vodilice. Savršena funkcionalnost i lakoća rukovanja postignuta je zahvaljujući visokokvalitetnom okovu nosivosti krila do 300kg koji kliže po inox vodilici. Odlična statička svojstava sistema omogućuju izradu otvora velikih dimenzija.

Kao dio sistemske platforme Schüco AWS, toplinski izolirani prozorski sustav nudi širok raspon rješenja za osnovnu dubinu od 65 mm kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi ovojnice zgrade. Temelji se na funkcionalnim, energetski učinkovitim i dizajnerskim svojstvima aluminijske konstrukcije: savršeno prilagođene komponente kombiniraju prednosti kao što su dobra toplinska izolacija, uske širine lica i skriveni, standardni ručni ili elektromehanički okovi za prozore koji se otvaraju prema unutra i prema van. Dodatna prednost za arhitekte i projektante je širok raspon tipova otvaranja kao što su bočni i okretni/nagibni ventilacijski otvori, gornje svjetiljke s donje strane ili prozorska vrata bez prepreka.

 Fasadni sustav Schüco FWS 50 je impresivan osnovni sustav za fasade i krovne prozore s visokom razinom fleksibilnosti i atraktivnim mogućnostima dizajna, uključujući optimizirane procese izrade i ugradnje. Zahvaljujući širokom rasponu sustava, mogu se implementirati rješenja za najrazličitije zahtjeve i primjene.

 

Pogledajte naše ostale projekte

Ostali projekti

Moderna vila

Prozori

Moderna vila

Prozori

Dentalni centar Kalmar

Ulazna vrata

Trgovački centar Konzum

Alu staklene fasade