Plisirani bočni komarnik Minima

Plise komarnik je novi sustav u horizontalnoj i vertikalnoj izvedbi. Pogodan za ugradnju u otvore gdje ima vrlo malo prostora. Nizak prag omogućuje nesmetan prolaz. Slojeviti komarnici zaustavljaju se u bilo kojem položaju. Upravljanje je jednostavno. Komarnici su najbolja investicija u sezoni komaraca. Za ugodan i miran san, bez uboda komaraca, vrijedi postaviti komarnike!

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Mreža protiv komaraca Minima 22 namijenjena je za zaštitu ulaznih vrata od komaraca i drugih vrsta insekata. Patentiranim načinom sklapanja komarnika idealno je rješenje za obitelji s mlađom djecom, za često prijelazne otvore. Mreža protiv komaraca Minima 22 može se montirati frontalno na okvir prozora ili bočno u zid. Dizajn mreže protiv komaraca može biti jednodijelni ili dvodijelni.

 

Otvaranje: bočno, može se zaustaviti ručno u bilo kojem trenutku, dostupan je s jednom, dvije ili reverzibilne ploče, koje omogućuju promjenu smjera kotrljanja prema potrebi
Namotavanje: plise mreža
Sustav otvaranja: s upravljačem s magnetskim bočnim pričvršćivanjem
Mreža za prozore : od crnog polipropilena, dostupna i sa sivom roletom
Isporuka: izrađena po mjeri i u kompletu.
Bilješke: 22 mm dubine. Ručka utisnuta u donju vodilicu, za izuzetnu stabilnost tijekom korištenja  i iznimno glatko kotrljanje. Donja vodilica je samo 7 mm i ima proreze za otjecanje vode, čime se sprječava njezino taloženje. Instalacija je brza, uz minimalan napor i vrlo malo rupa: bočni profil prianja na zid, pričvršćujući se na donju vodilicu pomoću bajonetne spojnice.

 

 

 

Karakteristike sistema

Brošura

Komarnici brošura