Nadprozorne rolete

Jednostavno rješenje za novu izgradnju ili za sanaciju postojećih objekata. Nadprozorni sistemi su montirani nad prozorom zajedno s prozorom u pripremljeni otvor. Kutija nadprozornog sistema postaje sastavni dio zida stoga je tu vrlo bitna njena izolativnost. nadprozornim roletama možete biti bez brige, jer imaju najveće izolacijske vrijednosti.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Nadprozorne rolete se ugrađuju iznad prozora. Pravi su izbor, ako planirate novogradnju ili zamjenu prozora. Jednostavno se ugrade skupa s prozorom. Sve roletne sisteme  odlikuje odlična toplinska i zvučna izolacija. Nadprozorni sistemi su pogodni za privatne i javne objekte. Dostupne su plastične kutije iz višekomornih profila izoliranih sa stiroporom koji je izrađen od posebne poliuretanske pjene. Može se odmah ili naknadno ugraditi integriran komarnik. U A.B.S. ponudi nadprozorskih roleta postoje rolete sa revizijom s donje ili unutarnje strane i sa revizijom s donje strane ili iznutra.

 

ROLETA S REVIZIJOM IZVANA       ROLETA S REVIZIJOM S DONJE STRANE ILI IZNUTRA

TOPLINSKA IZOLACIJA

Energetsko štedljiva gradnja znači da je potrošnja energije boraveći u njoj mala. Ovdje se  nadprozorni sistemi posebno dobro iskazuju. Pored činjenice da imaju kutije vrlo dobre izolacijske vrijednosti, spušten lamelni plašt sprječavah gubitak energije kroz prozor.

VODILICE

Visokokvalitetne vodilice omogućuju jednakomjeran i udoban tok lamelnog plašta tijekom pomicanja. Omogućavamo vam individualnu prilagodbu vodilica vašoj polici prozora u obliku kosog reza i izreza. Aluminijske vodilice mogu biti obojene u bilo koju nijansu RAL ljestvice, a PVC mogu biti obojene dekorativnom folijom.

 

INTEGRIRANI KOMARNICI

Integrirani komarnici pravi su izbor, ako želite optimalno sjenčenje i potpunu zaštitu od insekata. Ugrađuju se zajedno s roletama u roletne kutije.

 

MOGUĆNOSTI UPRAVLJANJA
Birajte između različitih načina upravljanja za vaše nove vanjske rolete.

 

ŠIROK IZBOR BOJA

Izaberite između različitih boja i struktura površine kutija, vodilica i zaključnih letvica. Uz odabranu boju lamele možete ostvariti savršenu kombinaciju boja za vaš objekt. Naše osoblje rado će vas savjetovati kod odabira boje prema najnovijim trendovima.

Karakteristike sistema

Brošura

Top mini plus rolete Brošura Rolete