Raffstore – vanjske žaluzine

Vanjske žaluzine u usporedbi s ostalim sustavima sjenila osiguravaju najbolju kontrolu svjetlosti, zasjenjenja i zaštite od pogleda.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Vanjske žaluzine nude izvanrednu toplinsku izolaciju te se stoga dobro opskrbljuju modernoj građevnoj industriji u vremenima ograničenih energetskih resursa. Oni također omogućuju optimalno sjenčanje zbog svoje jednostavne retrofitting sposobnosti. Idealno se uklapaju kao vanjska zaštita od sunca kod modernijih objekata. Funkcioniraju na istom principu kao unutarnje žaluzine samo što su lamele, vodilice i ostali dijelovi znatno masivniji i čvršći. Podizanje i spuštanje lamela, kao i regulacija kuta upada svjetlosti koordinira se iznutra. Upravljanje je moguće izvesti preko špage ili kurble, preko elektromotora na tipkalo ili pomoću daljinskog upravljača.

Kod vanjskih žaluzina s elektromotorom poželjno je ugraditi senzor koji će elektromotoru dati signal u slučaju snažnog vjetra kako bi se lamele automatski spremile u kutiju i na taj način zaštitile.

TERMO IZOLACIJA I ELEGANTNI DIZAJN

Vanjske žaluzine pomažu vam da osiguraju dobru klimu u vašim sobama. Zaustavljaju do 80% topline koja bi inače zagrijavala vašu sobu. Razne oblike lamela i vodilice omogućuju individualna rješenja za gotovo svaku arhitekturu fasade i svaki profil zahtjeva. Elegantni dizajn je samo jedna od prednosti koje vam žaluzine po mjeri omogućuju. Uz klasičnu izvedbu s aluminijskim vodilicama, možete se odlučiti za žaluzine koje odgovaraju točno vašem domu, uz velik izbor boja i dizajna. Uz to, tu je i mogućnost instalacije komarnika, koji se postavljaju pod vanjske žaluzine i sasvim su neprimjetni. Pobrinite se za ovakvo trajno rješenje protiv insekata i postavite komarnike pod žaluzine i zaštite se od mogućih nametnika. Vaša kreativnost pri odabiru žaluzina neće imati ograničenja.

ZATAMNJENJE

Naše žaluzine pružaju maksimalno zatamnjenje. Zatamnjenje je slično kao kod roleta, zato će vaš san biti miran, ako se za njih odlučite u spavaćim prostorima.

DIZAJN LAMELA

Vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu.

VODILICE

Vodilica koja  vam  garantira još više sigurnosti i estetike. Pri završenoj montaži nema vidljivih vijaka, stoga provalnici nikako ne mogu odvrnuti vodilice s prozora. Zaštitite sebe i svoje najmilije.

FASADNA IZVEDBA

Ponekad montaža rolete na prozoru nije moguća no može se montirati na vašu fasadu. Idealno je rješenje kod naknadne ugradnje.

GUMA U VODILICAMA ZA TIHO DJELOVANJE

Svaka lamela ima gumu po cjeloj dužini, koja sprječava buku kod dizanja i spuštanja žaluzine, čak i kod udara jačeg vjetra.

Karakteristike sistema

Brošura