PODIZNO KLIZNA HST

Odlična tehnologija sustava
Klizni elementi su klasični stilski elementi modernog stanovanja pri čemu izdašno dizajnirane staklene površine odražavaju udobnost i eleganciju. Inovativna podizno-klizna klizna vrata S 9000 nadasve vizualno i funkcionalno ispunjavaju ove zahtjeve.

SKU: Gold-light-21-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Nova podizno-klizna vrata S 9000

Posebni ugođaj doma
S našom tehnikom bez problema se izrađuju veliki elementi za vrata. Nebitno je jesu li vrata zatvorena ili otvorena, prirodna svjetlost u svakom slučaju ispunjava prostor. Skoro nevidljivi podni priključak, podjelu vanjskog i unutarnjeg prostora čini neprimjetnom.
Više svjetlosti nego ikad
Kod podizno-kliznih elemenata važan Vam je veliki udio stakla za veću prolaznost svjetlosti? Onda Vam GEALAN nudi posebno rješenje. Kod novog rješenja prednja širina fiksnog dijela smanjena je za više od 50% u odnosu na normalno krilo u podizno-kliznim sustavima.

PREDNOSTI:

  • Odlična toplinska izolacija – nova podizno-klizna vrata S 9000 već u osnovnoj varijanti pokazuju vrlo dobru toplinsku izolaciju od Uf 1,3 W/(m²·K).
  • 3-slojno staklo – u novom sustavu bez problema se mogu koristiti 3-jslojna stakla do 52 mm (STV® 54 mm) debljine.
  • Orijentirano dizajnu – modernim oblikovanjem, uskim krilom i inovativnim profilima za ostakljivanje dobiva se veći udio stakla u fiksnom dijelu.
  • Efikasnost – odlična toplinska izolacija i u standardnoj varijanti, optimalna proizvodnja i inovativna rješenja.
  • GEALAN-acrylcolor® površina – Podizno-klizna vrata s dokazanom GEALAN-acrylcolor® površinom uvjeravaju radi dugotrajnosti i ujednačenom kvalitetom površine. Nude raznolike mogućnosti dizajniranja pri renoviranju i novogradnju
  • Svestran – različite mogućnosti oblikovanja i mnogobrojne sheme otvaranja kao i mogućnosti odabira boje površine.
  • Simetričan izgled – već se u standardnoj gradnji primjećuje usko krilo od samo 100 mm.
  • Povećan udio stakla u fiksnom krilu – kod ove posebne varijante, inače standardno krilo u fiksnom dijelu, zamjenjuje se s užim profilom za ostakljivanje. Taj korak smanjuje prednju širinu u fiksnom dijelu za više od 50% s nepromjenjivom toplinskom izolacijom.

Karakteristike sistema

Brošura

Brošura HST S 9000