GEALAN S 9000

Ulazna vrata su posjetnica kuće i ulaznom prostoru pridodaju šarm i estetiku. GEALAN sa svojim novim S 9000 sustavom za ulazna vrata nudi rješenja za svačiji ukus. Možete birati između klasičnih i pokrovnih varijanti. Svoja ulazna vrata možete prilagoditi sveukupnom izgledu Vaše kuće zahvaljujući svestranoj paleti dekor folija koje Vam stoje na raspolaganju.

Gealan video

SKU: Gold-light-21-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Profil budućnosti – S ugradbenom dubinom od 82,5 mm i modernom 5-komornom tehnologijom, nova ulazna vrata S 9000 imaju odličnu toplinsku izolaciju. Velike komore za ojačanje, prikladno oblikovan čelik i odgovarajuća kutna ojačanja kao i neodvojivi spoj PVC-a i aluminija u dvije razine u području praga zaslužni su za izuzetni stabilnost.

PREDNOSTI SUSTAVA S 9000:

  • Odlična toplinska izolacija uz 5-komornu tehnologiju
  • Fleksibilno oblikovanje prozora u boji
  • Optimalna zaštita od kiše
  • Prikladno za staklo i panele debljine do 52 mm (sa STV®-om do 54 mm)
  • Vrlo dobra statika radi velikih komora za ojačanje, prikladno oblikovanog čelika i odgovarajućih kutnih ojačanja

Klasika – već s klasičnom varijantom, svojoj kući pridajete osobnu notu. Raznolikosti boja i oblika nema kraja. Dizajnirate svoja vrata prema individualnim željama.

Dizajn – “Skriveni” izgled vratnog krila dizajnom doprinosi visokoj vrijednosti, a da ne narušava sigurnost i toplinsku izolaciju koju vrata moraju zadovoljiti. Osim estetski vrlo privlačnog izgleda “skriveno” krilo jednostavnim linijama omogućava jednostavno održavanje i lagano čišćenje samih vrata.

Kombi prag s odličnom toplinskom izolacijom – Prag za elemente ulaznih i balkonskih vrata prikladan je za sve sustave od 74 mm i 83 mm za novogradnju i renoviranje.

Pristupačnost – Sa samo 20 mm visine omogućuje jednostavan prijelaz – uz ispunjavanje uvjeta toplinske izolacije i nepropusnosti.

Karakteristike sistema

Brošura

Gealan S 9000  Gealan video