GEALAN S 9000

Sustav S 9000 karakteriziraju iznimno dobra izolacijska svojstva koja omogućuju velike uštede toplinske energije, kao i iznimnu zaštitu od buke.
Velika dubina ugradnje od 83 mm, 6 konstantnih zračnih izolacijskih komora, te 3 razine brtvljenja omogućuju koeficijent prolaska topline kroz okvir (Uf) od svega 0,92 W/m2K.U kombinaciji sa niskoenergetskim 3-slojnim staklima Ug vrijednosti od 0,6 W/m2K sustav postiže ukupnu izolacijsku vrijednost prozora Uw ispod 0,80 W/m2K što zadovoljava standarde za ugradnju na pasivne kuće i štedi energiju i do 3 puta više od prozora koji se prosječno ugrađuju.

Gealan video

SKU: Gold-light-21-1 Kategorije: ,

Opis

S 9000 je svestran i moderan sustav za prozore, vrata i podizno – klizna vrata – proizvoljno s dvije ili tri razine brtvljenja.

Prednosti sustava S 9000 

  • Pogodno za trostruko funkcionalno zastakljivanje – prikladno za 3-slojna stakla do maksimalno 52 mm (STV® 54 mm) debljine.
  • Inteligentni koncept brtvljenja – inteligentan koncept brtvljenja s dosljedno tri razine brtvljenja.
  • Izvrsna toplinska i zvučna izolacija – vrlo dobra toplinska i zvučna izolacija zahvaljujući 6-komornoj geometriji i velikoj ugradbenoj dubini kod okvira i krila.
  • Poboljšana statika – optimizirano za korištenje STV®-a, za suho lijepljenje stakla i preloma krila.

Sustav sa stabilnom središnjom brtvom – novi GEALAN sustav S 9000 plus raspolaže središnjom brtvom u falznom području prozora. Središnja brtva učinkovito štiti sve mehaničke dijelove prozora protiv vanjskih utjecaja. Sustav središnje brtve uvjerava s najboljim svojstvima u pogledu toplinske izolacije

Izvrsna protuprovalna zaštita – standardna izvedba sustava S 9000 već se sada ponosi izuzetnim protuprovalnim svojstvima. Ipak, središnja brtva u sustavu S 9000 plus provalnicima dodatno otežava život. Većina provala obavlja se tako da provalnik uz pomoć odvijača odvoji okvir i krilo prozora. Na tome mjestu, sada se susreće s učinkovitom i čvrstom barijerom u obliku središnje brtve.

Savršeno za velike elemente u boji – temeljem izvrsnih statičkih svojstava, sustav S 9000 idealan je za izgradnju velikih elemenata u bojama GEALAN-acrylcolor®. Uz GEALAN sustav sa samoljepljivom trakom STV, prozori u sustavu S 9000 plus mogu dodatno pojačati svoju stabilnost i sigurnost.

Optimizirana toplinska izolacija – razvoj sustava s najboljim svojstvima toplinske izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplinske vrijednosti od Uf;- 0,92 W/m²K, pogodne za pasivne kuće u standardnoj kombinaciji sa čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To je omogućeno zbog inovativnih detalja u dizajnu sustava.

Karakteristike sistema

Brošura

Gealan S 9000  Gealan video