GEALAN LINEAR

Uska dubina ugradnje od 74 mm prikladna je za veliki broj građevinskih projekata kao što su obnove, adaptacije i nove zgrade. GEALAN-LINEAR® ispunjava najviše zahtjeve u pogledu toplinske izolacije i stabilnosti.

Gealan Linear video

 

SKU: Gold-light-21-1-1 Kategorije: ,

Opis

Jednostavno klasa za sebe – novo razvijeni sustav u segmentu 74 mm zadovoljava i najstrože zahtjeve u pogledu dizajna, performansi, ekonomičnosti i svestranosti. Time GEALAN-LINEAR® postavlja nove standarde. Tehnologija od 74 mm, daljnji razvoj u segmentu od 70 mm, osigurava visoku razinu stabilnosti uz moderno funkcionalno staklo, dok zahvaljujući višekomornoj konstrukciji osigurava veću sigurnost, zvučnu i toplinsku izolaciju. Univerzalnost sustava zaokružuje se linearnim dizajnom i tako slijedi minimalistički trend moderne arhitekture.

Prednosti GEALAN-LINEAR®:

  • Jasne linije – sustav se temelji na dosljedno izravnom formalnom jeziku jer trenutno zadaje ton arhitekturi. Asortiman odgovarajućih letvica za staklo nastavlja dosljedan dizajn vanjskog pogleda na sobnoj strani prozora. Uske širine lica u okviru i krilu osiguravaju više svjetla u zgradama.
  • Svestranost – bilo da se radi o novogradnji ili obnovi starih objekata, GEALAN-LINEAR® impresionira svojom svestranošću. Sveobuhvatna platforma sustava uključuje prozore, ulazna i klizna vrata. Sustav se može proširiti inovativnom tehnologijom lijepljenja GEALAN-STV®.
  • Moderno i bezvremenski – jasan i oštar dizajn sustava GEALAN-LINEAR® nudi osvježavajući i bezvremenski dizajn te odgovara modernoj arhitekturi. Jasne linije i oštri kutovi odlično odgovaraju modernim, otvorenim i minimalistički uređenim fasadama novih objekata.
  • Optimalno za mnoge situacije ugradnje – Ugradbena dubina od 74 mm pogodna je za veliki broj građevinskih projekata novogradnje kao i sanacija. Univerzalni falz krila integriran je u sva prozorska krila te omogućuje klasično, mokro kao i lijepljenje uz GEALAN-STV®.

Karakteristike sistema

Brošura

Gealan Linear   Gealan Linear video