Geras rustikalne grilje bez okvira

Aluminijske rustikalne grilje bez okvira su jedinstveni izbor za sve rustikalne oblike arhitekture. Mogućnosti ugradnje olakšavaju implementaciju grilja i na kamenim, i drugim tradicionalnim objektima.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Aluminijske rustikalne grilje bez okvira direktno se ugrađuju na kamen. Izvrstan su izbor za sve kamene objekte rustikalnog dizajna i karaktera.

Krilo grilje debljine 40 mm na sebi ima gumenu brtvu koja naliježe na kamenu podlogu i time sprječava prolaz svjetlosti. Sa odgovarajućim okovom grilje se bez okvira pričvršćuju direktno na kamenu podlogu.

Aluminijske rustikalne grilje bez okvira Geras dostupne su sa fiksnim i pomičnim lamelama ili sa punom ispunom. Omogućuju izvedbu klasičnih zaokretnih ili preklopnih krila.

Funkcija zasjenjivanja
Jednostavna implementacija
Dizajnerske mogućnosti

Rustikalne grilje bez okvira ugrađuju se direktno na kamen. Dužina batude iznosi 17 mm i na sebi ima kanal za brtvu. Grilje se mogu ugraditi sa nadogradnim Maco okovom ili sa skrivenim okovom. Ovaj model grilja nudi mogućnost izrade zaokretnih ili preklopnih krila sa pomičnim i fiksnim lamelama ili punom ispunom.

Karakteristike sistema

Brošura

A.B.S. grilje