Pomični brisoleji

Zaštita od sunca – pokretne lamele od aluminija, ugradive u sve prozorske ili fasadne konstrukcije.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Brisoleji su sjenila koja su mnogo kompaktnija i otpornija, a istovremeno i dimenzijski mnogo veća od ostalih standardnih sjenila. U kombinaciji s fasadom, uz svoje osnovne funkcije zasjenjivanja, pridonose i ljepšem vanjskom izgledu, a ujedno osiguravaju dodatnu toplotnu izolaciju. Brisoleji se mogu upotrebljavati i kao zaštita ili ograda za različite tipove terasa.

Aluminijske lamele mogu biti različite širine, različitog razmaka između pojedine lamele i mogu biti postavljene vertikalno ili horizontalno. Lamele se najčešće izrađuju kao fiksne, ali mogu biti i pokretne. Pokretne lamele moguće je zakretati ručno – mehanički ili automatski – preko elektromotora. Najčešće se ugrađuju na industrijske i poslovne objekte, ali isto tako izvrsno se uklapaju u stambene objekte moderne arhitekture. Fleksibilni brisoleji su puno kompaktniji, otporniji i puno veći od standardnih sjenila. Pored svoje primarne funkcije
zasjenjenja, u kombinaciji s fasadom također pridonose boljem vanjskom izgledu, a istovremeno nude dodatnu toplinsku izolaciju.

Karakteristike sistema

Brošura