Zaria fasadna aluminijska grilja R40

Fasadne aluminijske grilje sa vlastitim okvirom ugrađuju se na rub fasade. Predstavljaju klasičan i osnovni model sjenila.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Zaria grilje su modeli sa okvirom debljine 45 mm koje svojim ravnim linijama odgovaraju svakoj vrsti arhitekture. Fasadne aluminijske grilje Zaria imaju mogućnost sadržavanja fiksnih ovalnih lamela u poluotvorenom položaju ili pomičnih lamela kojima se može regulirati ulaz svjetlosti u prostor. Osim svoje primarne funkcije zasjenjivanja i protuprovalne zaštite, imaju vrlo važnu estetsku ulogu na svakome objektu. Sa svojim fasadnim okvirom, Zaria se ugrađuje na rub fasade.

Funkcija zasjenjivanja
Protuprovalna zaštita
Estetika

Dostupno je više varijanti “Z” okvira sa batudom od 22 mm, 50 mm i 70 mm. Sa “L” štokom bez batude može se uvući u špaletu, i sa odgovarajućim okovom, postaviti izbačaj krila. Izbačaj krila postoji u dvije varijante : 40 mm i 80 mm izbačaja od štoka grilje. Fasadne aluminijske grilje dostupne su u raznim varijantama otvaranja, od klasičnih zaokretnih krila do preklopnih krila i krila sa izbačajem uz pomoć teleskopskih škara. Omogućuju izvedbu sa fiksnim i pomičnim lamelama, ili sa punom ispunom.

Karakteristike sistema

Brošura

A.B.S. grilje