Pune istarske ili dalmatinske škure

Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne, i kojima kao da se protokom vremena nema što dodati. Dobar primjer su aluminijske škure koje nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od samih početaka pa sve do danas. Za takav tip aluminijskih škura u narodu se nekako ustalio naziv “istarske škure” ili “dalmatinske škure”. Osim škura bez okvira postoji izvedba aluminijskih škura sa okvirom koje su odlična zamjena drvenim ili PVC škurama.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Škure tipične za mediteranska područja koje karakterizira puna ispuna sa vertikalnim linijama ukupne širine od 60 mm-

Vertikalne linije škura vidljive su u potpunosti sa unutarnje i vanjske strane. Zbog njihovog šarma na Jadranu, aluminijske škure zovu se “istarske škure” ili “dalmatinske škure”. Osim što su funkcionalne, savršeno se uklapaju na stare kamene kuće i odlično odgovaraju svakom rustikalnom dizajnu.

Napravljene su od najkvalitetnijih alu-plastificiranih materijala i vrlo su jednostavne za održavanje. Omogućuju izvedbe klasičnih zaokretnih i preklopnih krila.

  • Visoka kvaliteta
  • Rustikalni dizajn
  • Jednostavnost održavanja

Perun škure omogućuju ugradnju sa okvirom ili bez okvira direktno na kamenu ertu. Ovaj sistem osim klasičnih zaokretnih škura omogućuje izvedbu raznih preklopnih varijanti “alla Padovana” i “alla Vicentina”. Pune istarske ili dalmatinske škure dostupne su sa zaokretnim i preklopnim krilima, a ispuna se može postaviti sa horizontalnim ili vertikalnim linijama. Model nudi više varijacija i sistema otvaranja.

Karakteristike sistema

Brošura

A.B.S. grilje