Dinata grilja sa okvirom i integriranim komarnikom

Grilja sa komarnikom omogućuje ugradnju grilje prije postavljanja stiropor fasade na objektu. U štok grilje može se postaviti vertikalni rolo komarnik ili bočni horizontalni komarnik. Štok grilje ugrađuje se do samog štoka prozora i bez obzira na debljinu fasade može se namjestiti izbačaj krila grilje. Ovaj model grilje vrlo je praktičan jer se štok grilje pričvršćuje za štok PVC prozora i time ne ostavlja prazan prostor u špaleti.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Sa svojim okvirom pričvršćuju se do štoka prozora i time ne ostavljaju prazan prostor između prozora i grilje. Sa robustnim dizajnom okvira i zaokretnih krila mogu se prilagoditi najzahtjevnijim uvjetima moderne i tradicionalne gradnje. Grilje sa komarnikom dostupne su u izvedbi sa fiksnim i pomičnim lamelama ili sa punom ispunom.

Prilagodljivost
Komarnik
Robustno

Dinata nudi dva tipa okvira. Okvir 50×70 predviđen je za ugradnju komarnika. Okvir 30×45 predviđen je za manje stiropor izolacije i u taj okvir ne može se ugraditi komarnik. Model okvira 50×70 nudi mogućnost ugradnje niskog praga visina 15 mm koji na sebi ima gumenu brtvu radi sprječavanja ulaza svijetlosti. Kod obje varijante okvira moguće su izvedbe klasičnih zaokretnih i preklopnih krila.

Karakteristike sistema

Brošura

A.B.S. grilje