Predprozorne rolete

Vanjske rolete od valjanog aluminija učinkovito štite od sunca, vjetra i vremenskih utjecaja. Zahvaljujući različitim oblicima i bojama mogu postati oblikovni element fasade. Mnogobrojne korisne posebnosti opreme, različite varijante pogona i izolacijski slojevi čine ih učinkovitim i bazičnim rješenjem za energetski učinkovitu gradnju.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Predprozorne rolete  s različitim oblicima kutija idealno se uklapaju u arhitekturu zgrade. Zahvaljujući inteligentnoj tehnici u vrlo malim kutijama, vanjska roleta nije vidljiva iznutra. Montaža je vrlo jednostavna: Kutije se za montažu jednostavno nataknu na vodilice. Savršeno zatamnjenje, optimalna zaštita od pogleda, zasljepljivanja i zaštita od sunca, kao i zaštita od vremenskih prilika, vrućine i hladnoće za modele iz serije nova jednako se podrazumijevaju kao i brojne mogućnosti opreme – od zaštite od insekata pa do motornog pogona s daljinskim upravljanjem. Vanjske rolete NVS Top-Safe, zahvaljujući svojim inovativnim sigurnosnim detaljima, učinkovita su zapreka za provalnike. Montaža takvih roleta je brza, jednostavna i čista. Osim toga, vanjske rolete danas su dostupne u mnogim izvedbama koje se savršeno prilagođavaju potrebama objekta i  vašim željama. Možete birati između različitih oblika u kojima dolaze vanjske rolete. Na raspolaganju su i različite veličine kutija i naravno boje i kombinacije boja koje će vas zasigurno očarati.

INTEGRIRANI KOMARNICI

Predprozorne rolete su višenamjenski sistemi sjenjenja. Imaju mogućnost ugradnje integriranog komarnika koji pomaže da štetni insekti nemaju prilaz k vašem domu sa samo jednim potezom. Ako komarnik u hladnom dijelu godine ne trebate, jednostavno ga navijete u roletnu kutiju gdje ostaje u potpunosti skriven. Ugradnja komarnika je moguća u mnogim vrstama roleta, moguća je ugradnja i naknadno.

MOGUĆNOSTI UPRAVLJANJA
Birajte između različitih načina upravljanja za vaše nove vanjske rolete.

ŠIROK IZBOR BOJA

Izaberite između različitih boja i struktura površine kutija, vodilica i zaključnih letvica. Uz odabranu boju lamele možete ostvariti savršenu kombinaciju boja za vaš objekt. Naše osoblje rado će vas savjetovati kod odabira boje prema najnovijim trendovima.

Karakteristike sistema

Brošura

Brošura Rolete