GEALAN pokrenuo novu kampanju STVARAMO OKVIR BUDUĆNOSTI

G

EALAN sa svojim profilima postavlja stvarne trendove za PVC prozore i vrata. I povrh toga, razvija inovativna rješenja koja partnerima i kupcima nude stvarnu dodanu vrijednost. “Stvaramo okvir budućnosti” – pod ovim sloganom, proizvođač PVC sustava u svojoj novoj kampanji sada pouzdano prikazuje cjelokupnu sliku: da ima mnogo više za ponuditi od inovativnih (prozorskih) okvira.

Novom kampanjom “Stvaramo okvir budućnosti” GEALAN želi približiti opsežan spektar na jasan i autentičan način. I to u skladu s ciljanom grupom: to znači, na razuman i prihvatljiv način ispričati priču za arhitekte i planere, proizvođače prozora i prodavače, ali i privatni kupce koji u konačnici stanuju i žive s GEALAN rješenjima.

Dodana vrijednost za sve
Visokokvalitetni PVC profili su jedno. Sve oko toga je drugo. GEALAN spaja oboje: kombiniramo inovativne proizvode i sustave s pouzdanim i jednostavnim planiranjem, kompetentnom uslugom i digitalnim rješenjima. A vi se možete koncentrirati na najvažnije: suvremene i tehničke optimalne prozore, vrata i klizne sustave.

GEALAN omogućava svojim partnerima pravu raznovrsnost
Gealan stvara trendove za PVC prozore – u dizajnu, površini i funkciji. GEALANOVI proizvodi predstavljaju inovaciju i raznolikost. Bilo da želite proizvoditi premium varijantu ili dati gospodarska rješenja, za veliki grad trebate prozore s dobrom zvučnom izolacijom i klizne elemente koji štede prostor ili pak morate uzeti u obzir svojstva specifična za neku zemlju: vi imate vaše individualne zahtjeve, mi dostavljamo rješenja rađena po mjeri. Vizualno odgovarajuća i tehnički na najvišoj razini.GEALAN-acrylcolor®, našu nenadmašnu tehnologiju površine koja već više od 40 godina oplemenjuje i štiti naše profile. Ili intenzivnu izolacijsku jezgru IKD® pomoću koje se svojstva toplinske izolacije prozora optimiziraju već u pogonu za ekstruziju. Ili pak statičko suho ostakljivanje STV®, inovativnu tehnologiju lijepljenja poduzeća GEALAN, pri kojoj se staklo i profil prozora lijepe ljepljivom vrpcom koncipiranom posebno za izradu prozora, pri čemu se zadržava uobičajena ugradnja stakla – prema vašoj potrebi može se kombinirati s drugim tehnikama mokrog lijepljenja. Dugotrajno zaštićeni i bolje izolirani te statički optimirani – i to s jedinstvenom raznolikosti u dizajnu i sustavu – dostupni za vas bez dodatnog napora u poduzeću GEALAN.