Pasivna gradnja niskoenergetska ljepotica Villa Panoramica

O

no što ovu villu čini još posebnijom je činjenica da je niskoenergetska, pasivna kuća energetski certificirana u razred A+. Pasivne kuće su najsuvremeniji energetski standardi u gradnji objekata, koji se odnose na manju potrošnju energije za grijanje i hlađenje, čime se zagađivanje okoliša značajno smanjuje.

 

Vrhunski aluminijski prozorski sustavi Veoma važna komponenta pasivne kuće su prozori, u ovom slučaju podizno klizne stijene i prozori aluminijskih profila renomiranog proizvođača Wicona. Profili WICLINE 75EVO i podizno – klizni aluminijski sustav WICSLIDE 160 koje je tvrtka A.B.S. koristila pri izradi ove stolarije, kombinira izvrsnu toplinsku izolaciju s najvišom funkcionalnošću i dizajnom te uz primjenu troslojnog ostakljenja postavlja nove standarde za niskoenergetske objekte.

Zašto odabrati A.B.S. stolariju?

Tvrtka svojim kupcima nudi kvalitetnu stolariju s kojom će svaki objekt, bilo da se radi o obiteljskoj kući ili luksuznoj kući za odmor, zablistati u jednom sasvim novom ruhu te pružiti visoke performanse i odlične karakteristike, a sve zahvaljujući spoju gotovo tri desetljeća dugoj poslovnoj tradiciji, vrhunskim materijalima, najmodernijim tehnologijama te stručnom i educiranom osoblju. Stručni tim tvrtke A.B.S. rado će pomoći oko odabira nove stolarije te se pobrunuti za brzu montažu, a na sve kupljene proizvode koji su ugrađeni od ovlaštenih montera, kupci dobivaju višegodišnju garanciju i osiguran servis.

Velike klizne staklene stijene  – Poveznica interijera i eksterijera
Velike ostakljene površine povezuju interijer s vanjskim prostorom za opuštanje gdje se nalazi prostrani bazen savršeno uklopljen u mediteransko okruženje. Unutrašnji prostor podijeljen je na zone odmora i spavanja, dnevnog boravka, kuhinje i vanjske kuhinje, zabave gdje se nalazi teretana i welness, koji zajedno s bazenom i vanjskim jacuzzijem osiguravaju cjelovito SPA iskustvo. Interijer odlikuju čiste linije zagasitih tonova koje stvaraju toplu opuštajuću atmosferu. Villa Panoramica osim što nudi luksuz i ljepotu bez kompromisa ide u korak s trendom budućnosti ekološki, ekonomično osviještene gradnje, savršeno se integrirajući u prostor u kojem se nalazi.