Fiksni brisoleji

Fiksni brisoleji namijenjeni su za zasjenjivanje velikih površina, gdje nije potrebno regulirati svjetlost. Vrlo su prikladni i kao dodatak fasadi, jer pridonose ljepšem vanjskom izgledu, a istovremeno osiguravaju dodatnu toplotnu izolaciju.

SKU: Gold-light-22-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Brisoleji su sjenila koja su mnogo kompaktnija i otpornija, a istovremeno i dimenzijski mnogo veća od ostalih standardnih sjenila. U kombinaciji s fasadom, uz svoje osnovne funkcije zasjenjivanja, pridonose i ljepšem vanjskom izgledu, a ujedno osiguravaju dodatnu toplotnu izolaciju. Brisoleji se mogu upotrebljavati i kao zaštita ili ograda za različite tipove terasa.

Aluminijske lamele mogu biti različite širine, različitog razmaka između pojedine lamele i mogu biti postavljene vertikalno ili horizontalno. Lamele se najčešće izrađuju kao fiksne, ali mogu biti i pokretne. Pokretne lamele moguće je zakretati ručno – mehanički ili automatski – preko elektromotora. Najčešće se ugrađuju na industrijske i poslovne objekte, ali isto tako izvrsno se uklapaju u stambene objekte moderne arhitekture.

Karakteristike sistema

Brošura